Nyhet 31/7, 2018

Tippningstävlingen under fotbolls-vm är avgjord

PKK:s tippningstävling under fotbolls-vm är nu över. Vi gratulerar Mattias Bulun å det grövsta till en storartad seger. Även Simon är värd ett omnämnande efter en remarkabel upphämtning när slutspelet började. Grattis till andraplatsen. Nedan ser du hela resultatlistan.

Vi skänker även en tanke å Corp som hade lite otur och hamnade sist. Jag tycker inte att vi behöver håna honom för detta.........alls........över huvud taget.........det vore bara elakt...........och såna är ju inte vi, eller hur?

Nyhet 3/5, 2018

Vi valde att spendera en del av våra pengar på en kortblandare. Det första försöket skedde på skolan med batterier (som Fredrik garanterade var "tagna direkt ur förpackningen") och kortlek från skolan. Resultatet av det första försöket ser ni nedan. Bedöm själva om det var värt priset. (Jag vill påpeka att det är Fredrik som filmar om ni undrar över den något udda vinkeln.)

När jag kom hem testade jag igen. Denna gång med helt nya batterier och en av klubbens fina kortlekar. Resultatet ser ni nedan.

Som ni kan se slösar inte klubben bort era medlemsavgifter på skit. Kortblandaren är en gedigen pjäs helt gjort i plast. Den klockar in på den respektingivande vikten av 470 gram så ni förstår ju själva kvaliteten. Ljudet som ni hör är mycket förtroendeingivande och man förstår att det inte har sparats in på motordetaljerna. Vi tror att Kortblandaren Deluxe kommer att skänka samtliga medlemmar mycket glädje vid pokerborden. 

Nyhet 26/3, 2018

Ordförande och kassör åkte till Frendo i Brickebacken och hämtade upp det beställda bordet. Det håller en "överraskande god kvalitet" enligt Fredrik.