Nyheter


10 nya kortlekar inhandlade 5/4-24


Bu(o)bble Boy-trofé 8/3 -24

En ny trofé instiftas vid Mästerskapen 8/3-24. Det är ett bobble head föreställande Leif GW Persson och ges till den spelare som hamnar på placeringen precis utanför pengarna. Spelaren får behålla trofén till nästa event hålls. 


PKK-ligan lanseras 26/1 -24


Rake

Klubben tar en rake på 20 kronor från varje deltagare vid eventet (om buy in är 100 kronor, raken ökar om buy in är högre). Dessa pengar samlas under året och delas ut till vinnaren vid final-eventet.

Poäng

Varje deltagare har med sig 10 fiktiva poäng (är vi 9 spelare finns det 90 poäng att spela om). Dessa poäng omvandlas till marker vid final-eventet. 1 poäng = 100 marker. Poängen delas ut enligt följande tabell:

Placering - % av poängen

1 - 33
2 - 22
3 - 11
4 - 10
5 - 8
6 - 7
7 - 4
8 - 2
9 - 2

Alla deltagare vid eventet får minst 2 poäng, oavsett placering. 


Ny poker-timer, 26/1 -24

Spenderade 79 kronor på en ny poker-timer. Mycket bra timer som loggar alla händelser (utslagningar, rebuy, blinds-höjningar osv) under spelet. Loggen publiceras på hemsidan efter att eventet är avslutat. 


Nytt bord, 15/12 -23


Ny bok att läsa, 7/9, 2021

För er lässugna finns nu Spela poker som proffsen av Phil Hellmuth Jr att låna.
/Ordförande

Ola vinnare av EM-tipset. Grattis!


Ny pokal inköpt 11/2, 2021

En ny vacker mästerskapspokal är inköpt för nästan inga pengar alls. Vacker och ståtlig är den!

/Ordförande

Mästerskapen är inställda 15/11, 2020

På grund av Covid-19 ställer vi in terminens mästerskap. Vi ses till våren!

/Ordförande

Ulric vinnare i Champions League-tippningen 24/8, 2020.


Twitch-kanal upprättad 13/3, 2020

Spelklubbens Twitch-kanal användes för första gången på mästerskapen vt 2020. I fortsättningen kommer antagligen endast heads up-avgörandet att sändas på Twitch. De som var inne och följde mästerskapen var måttligt imponerade av underhållningsvärdet.


Följ oss gärna på Twitch: 

https://www.twitch.tv/spelklubbpkk/


/Ordförande


Tre nya fräscha kortlekar inköpta 17/3, 2020


Ny pokerklocka införskaffad 3/10, 2019

Efter idogt letande har jag nu hittat en riktigt bra pokerklocka.

/Ordförande

Nya marker inköpta 11/9, 2019


800 nya marker är inköpta då det visade sig vid senaste eventet att de vi har inte riktigt räckte till. Totalt har vi nu ca 1700 marker så nu ska vi nog klara oss bra länge. 

/Ordförande

Ola vann tippningstävlingen av Champions League. Grattis säger jag! 


Beslut om befrielse från uppgiftsskyldighet hos Skatteverket 30/4, 2019


Vi har blivit beviljade befrielse från uppgiftsskyldighet då vi är en ideell förening utan egentliga inkomster. Befrielsen gäller till och med 2022. Tack Ingemar Erlandsson på Skatteverket i Skövde för det.

/Ordförande

Ny väska levererad 11/4, 2019.

Eftersom vi reklamerade den väska som följde med det nya bordet skickas en ny. Den anlände idag. Snabbt jobbat, nordicpokershop.se.

Dessvärre verkar den vara i samma dåliga kvalitet som den förra. Förhoppningsvis kan den ändå hålla lite längre.

/Ordförande


Studiecirkel 10/4, 2019

Vår ansökan om att bilda en studiecirkel hos Studiefrämjandet har blivit godkänd och jag kommer att ta upp detta för diskussion med er vid nästa event. En studiecirkel kring poker skulle kunna vara upplagd som så att vi läser ett kapitel ur en pokerstrategibok inför varje event och vi inleder eventet med att diskutera det vi har läst. Efter detta kan man applicera de nyfunna kunskaperna på spelet under kvällen och sen utvärderar vi. 

Det vi behöver göra är att enas kring: 

1. Vill vi driva en studiecirkel?

2. Vilka vill delta?

3. Vad ska den i så fall innehålla?

Fördelarna med att ha en studiecirkel är att vi antagligen skulle få eventuellt kursmaterial betalt samt att ett mindre bidrag antagligen skulle tillfalla föreningen.

Fundera på detta, pokervänner!


/Ordförande


Ny table top är inköpt 8/4, 2019


Denna gång beställde vi från en svensk leverantör då vår holländske dito inte längre tillhandahåller varan. Bordet håller hög kvalitet men väskan var under all kvalitet. När Mogge skulle inspektera borde sprack väskan. Du får inte vara så hårdhänt, Mogge! Ordförande reklamerar väskan. Jag återkommer med resultatet. 

Uppdatering 9/4, 2019: Reklamationen gick igenom. Återförsäljaren svarade blixtsnabbt och en ny väska är skickad till oss. Bra betyg till https://www.nordicpokershop.com


/Ordförande



Ansökan om att bilda studiecirkel inskickad 3/4, 2019

En ansökan om att bilda en studiecirkel är inskickad. Jag inväntar svar från Studiefrämjandet. 
/Ordförande

Nyhet 12/3, 2019

Vi har två nya pokerklockor som vi kan använda. Vi får se på mästerskapen vilken det blir att vi använder. 
/Ordförande

Nyhet 31/7, 2018

Tippningstävlingen under fotbolls-vm är avgjord

PKK:s tippningstävling under fotbolls-vm är nu över. Vi gratulerar Mattias Bulun å det grövsta till en storartad seger. Även Simon är värd ett omnämnande efter en remarkabel upphämtning när slutspelet började. Grattis till andraplatsen. Nedan ser du hela resultatlistan.

Vi skänker även en tanke å Corp som hade lite otur och hamnade sist. Jag tycker inte att vi behöver håna honom för detta.........alls........över huvud taget.........det vore bara elakt...........och såna är ju inte vi, eller hur?

/Ordförande


Nyhet 3/5, 2018

Vi valde att spendera en del av våra pengar på en kortblandare. Det första försöket skedde på skolan med batterier (som Fredrik garanterade var "tagna direkt ur förpackningen") och kortlek från skolan. Resultatet av det första försöket ser ni nedan. Bedöm själva om det var värt priset. (Jag vill påpeka att det är Fredrik som filmar om ni undrar över den något udda vinkeln.)

/Ordförande

När jag kom hem testade jag igen. Denna gång med helt nya batterier och en av klubbens fina kortlekar. Resultatet ser ni nedan.

Som ni kan se slösar inte klubben bort era medlemsavgifter på skit. Kortblandaren är en gedigen pjäs helt gjort i plast. Den klockar in på den respektingivande vikten av 470 gram så ni förstår ju själva kvaliteten. Ljudet som ni hör är mycket förtroendeingivande och man förstår att det inte har sparats in på motordetaljerna. Vi tror att Kortblandaren Deluxe kommer att skänka samtliga medlemmar mycket glädje vid pokerborden. 


Nyhet 26/3, 2018

Ordförande och kassör åkte till Frendo i Brickebacken och hämtade upp det beställda bordet. Det håller en "överraskande god kvalitet" enligt Fredrik.

/Ordförande


Retrobike | Alla rättigheter reserverade 2018
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång